We hebben nog 2 plekjes voor zwemles om 16.40 uur!

Zwemles in Recreatiecentrum H2O in Harmelen

Entree van recreatiecentrum H2O in Harmelen

Recreatiecentrum H2O

In Utrecht wordt gezwommen in het mooie 25 meterbad in Harmelen. Recreatiecentrum H20 in Harmelen is uitstekend bereikbaar vanuit Woerden, Utrecht, Leidsche Rijn, Montfoort, Vleuten en Maarssen.

Via ons unieke systeem wordt zwemles aangeboden. Onze visie bestaande uit Veiligheid, kwaliteit en plezier wordt uiteraard in Harmelen uit gedragen.

In het recreatiecentrum H20 wordt in het 25 meterbad zwemles gegeven. Door de beweegbare bodem kan de les aan het kind aangepast worden. Ook kunnen de kinderen snel in het diepe oefenen omdat het hele zwembad gebruikt wordt.
Kinderen kunnen het A, B en C-diploma behalen bij het Zweminstituut in Harmelen.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen. Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 8 kinderen op één docent

^