Zwemles in zwembad Argos in Schiedam

Entree van zwembad Argos in Schiedam

Kleinschalig zwembad

Zwembad "Argos" is een kleinschalig zwembad in Schiedam waar uw kind in alle rust kan leren zwemmen. Uw kind leert hier de beginselen van het zwemmen tot aan het A of B diploma.
Het mooi ogende zwembad geeft rust en kalmte voor de kinderen om goed en effectief te leren zwemmen. Vanuit het restaurant of van buiten heeft u perfect zicht op uw kind.

Dit zwembad is een "diep water zwembad" met een diepte van 1.40 waardoor de kinderen continu worden uitgedaagd om te zwemmen.
Voor de veiligheid hebben de kinderen bandjes om gedurende de eerste lessen. Daarna gaan we zo snel mogelijk het natuurlijk drijfvermogen van de kinderen gebruiken als basis om te leren zwemmen.
Wanneer de kinderen er aan toe zijn, zullen zij een tweetal keer meezwemmen in Zwembad De Koornmolen te Zevenhuizen, om vervolgens hier ook af te zwemmen. Vervolgens zal er tijdens een echt diplomafeest worden afgezwommen. Hierna gaan de kinderen voor het volgende diploma uiteraard terug naar "Schiedam".

Ligging van zwembad Argos

Doordat het zwembad in het hart van Schiedam ligt, is het uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam, Vlaardingen, Delfshaven, Overschie, Rotterdam Noord en zelfs vanuit Pernis.

5 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut in Schiedam gegeven in groepjes maximaal 5 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Andere locaties

Het Zweminstituut verzorgt ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Rijswijk (Steenvoorde), Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Den Haag, Delft, Zevenhuizen en Rotterdam.

^