Zwemles in zwembad Basalt revalidatie in Delft

A, B, C-diploma

Zwembad "Basalt revalidatie" (voorheen Sophia revalidatie) is een zwembad waar uw kind van het begin van de zwemlessen tot en met het behalen van het A- en B-diploma kan zwemmen.
Voor het C-diploma kan uw kind instromen op onze locatie in Rijswijk, zwembad De Driesprong Zoetermeer, of zwembad De Veur Zoetermeer.
Dit kleine zwembad geeft rust en kalmte voor de kinderen om goed en effectief te leren zwemmen.
In zwembad "Basalt revalidatie" geven wij op beide weekenddagen zwemles.

Wachttijd Basalt Delft

Bekijk de actuele wachttijd voor Basalt Delft.

Diep water zwembad

Dit zwembad is een "diep water zwembad" met een diepte van 1.40 waardoor de kinderen continue worden uitgedaagd om te zwemmen.
Voor de veiligheid hebben de kinderen bandjes om gedurende de eerste lessen. Daarna gaan we zo snel mogelijk het natuurlijk drijfvermogen van de kinderen gebruiken als basis om te leren zwemmen.

Proefzwemmen

Wanneer de kinderen er aan toe zijn, zullen zij een tweetal keer meezwemmen op een locatie geschikt om af te zwemmen. Momenteel hebben wij de mogelijkheid hiervoor in zwembad de Schilp te Rijswijk en zwembad de Veur te Zoetermeer.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes van maximaal 6 kinderen met één docent. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Makkelijk bereikbaar

Doordat het zwembad vlakbij de provinciale weg ligt, is het uitstekend bereikbaar vanuit Rijswijk, Den Hoorn, Monster en Schipluiden.

Andere locaties

Het zweminstituut geeft ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Zoetermeer (De Veur), Den Haag, Zevenhuizen.

^