Zwemles in zwembad Basalt revalidatie in Den Haag

A, B, C-diploma

Zwembad "Basalt revalidatie" (voorheen Sophia revalidatie) is een zwembad waar uw kind van het begin van de zwemlessen tot en met het behalen van het B diploma kan zwemmen.
Voor het C-diploma kan uw kind instromen bij een van onze locaties in Rijswijk of Zoetermeer.
In het kleine zwembad in Basalt Revalidatie Den Haag wordt lesgegeven in kleine groepjes. Er zijn ook maximaal 2 groepjes tegelijk aan het zwemmen in dit zwembad.
In zwembad "Basalt revalidatie" geven wij op zondag zwemles.

Wachttijd Basalt Den Haag

Bekijk de actuele wachttijd voor Basalt Den Haag.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen met één docent. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Ondiep water zwembad

Dit zwembad is een "ondiep water zwembad" met een variabele diepte. Door in de verschillende opvolgende niveau´s de bodem steeds lager te zetten, worden de kinderen gestimuleerd in hun vorderingen voor het halen van het diploma.

Proefzwemmen

Omdat in Basalt Den Haag niet voor het diploma kan worden gezwommen, gaan de kinderen hiervoor twee keer proefzwemmen op een locatie geschikt om af te zwemmen. Momenteel hebben wij de mogelijkheid hiervoor in zwembad de Schilp te Rijswijk en zwembad de Veur te Zoetermeer.

Makkelijk bereikbaar

Doordat het zwembad vlakbij de provinciale weg ligt, is het uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Den Hoorn, Delft, Monster en Schipluiden.

Andere locaties

Het Zweminstituut verzorgt ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Delft en Zevenhuizen.

^