Zwemles in zwembad Hambroeklaan in Breda

Zwemles Hambroeklaan

Het Zweminstituut geeft zwemles voor het behalen van zowel het A, B en C diploma. Hierbij volgen wij de richtlijnen van de ENVOZ. De ENVOZ is aangesloten bij de international Federation of Swimming Teachers Associations (IFSTA). Deze organisatie geeft wereldwijd opleiding aan zwemonderwijzers en geeft een complete lijn zwemdiploma’s uit via de Swimming Teachers Association in UK. Samen met Zwemonderwijs Nederland heeft de ENVOZ de zwemsurvival lijn ontwikkeld. Naast de reguliere eisen van het ABC zijn er survivalelementen in opgenomen.

De start van de zwemlessen is in een groepje van maximaal zes kinderen op één docent. Hierbij kunnen we de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind voldoende aandacht binnen de lessen. Bij het B of C diploma kan het zijn dat de groepsgrootte wijzigt naar maximaal acht leerlingen.

Mocht u meer willen weten over de tijden waarop wij de reguliere zwemlessen die wij aanbieden, kunt u deze vinden onder lestijden. En meer informatie over de kosten van de zwemlessen.

Privéles

U kunt bij het Zweminstituut ook privélessen volgen. Wij bieden privélessen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Doordat wij het zwembad altijd ter beschikking hebben, kunnen we op ieder gewenst moment de lessen geven en helemaal afstemmen op uw wensen.

Mocht u meer willen weten over de tijden waarop wij onze zwemlessen aanbieden, kunt u deze vinden onder lestijden. En meer informatie over de kosten van zwemles.

Zwemvaardigheid

Na het behalen van het C-diploma kunnen kinderen doorgaan met zwemmen voor verschillende zwemvaardigheidsdiploma’s. Binnen de richtlijnen van de Envoz zijn hier diverse mogelijkheden voor.

Tijdens de zwemvaardigheid leer je onder andere:

^