Zwemles en zwemactiviteiten in zwembad De Driesprong in Zoetermeer

Het zwembad

In De Driesprong ligt een 25 meter bad van 4 banen breed (10 meter), aan het bad zit een ondiep gedeelte vast. Het bad heeft een vaste bodem en loopt van ondiep (40 cm) naar diep. Tijdens de reguliere openingstijden is het mogelijk om een kijkje te nemen in het zwembad. U kunt dit doen vanuit de hal. Tijdens de openingstijden bent u ook van harte welkom in de kantine. Houd er wel rekening mee dat een consumptie nuttigen in de kantine verplicht is.

Activiteiten

Het Zweminstituut verzorgt in De Driesprong zowel leszwemmen (ook als turbocursus voor diploma B en C) als diverse zwemactiviteiten zoals Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal. Elke activiteit heeft zijn eigen lestijden en kosten.

Wachttijd zwemlessen zwembad de Driesprong

Bekijk de actuele wachttijd voor zwembad de Driesprong.

Bereikbaarheid

Het zwembad ligt in de wijk ‘centrum’ in de buurt van het dorp aan de Van Stolberglaan 1. Het is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer kunt u met tram 3 tot naast de Driesprong komen. Met tram 3 kunt u uitstappen bij halte ‘Delftsewallen’, vanaf hier is het nog 2 minuten lopen.

Andere locaties

In Zoetermeer biedt het Zweminstituut ook zwemles en zwemactiveiten aan in zwembad De Veur. In De Veur zijn andere lestijden en zwemactiviteiten.

Wist u dat Zoeterwoude vanuit Zoetermeer dichtbij is? Bij Yooswim (onze zusterzwemschool) zijn er mogelijkheden om sneller te starten met zwemles!

^