Zwemactiviteiten in zwembad De Driesprong in Zoetermeer

Het Zweminstituut biedt naast zwemles nog andere zwemactiviteiten aan in zwembad de Driesprong in Zoetermeer Hieronder vindt u alle zwemactiviteiten.

In Zoetermeer bieden wij ook in zwembad De Veur meerdere activiteiten aan.

Banenzwemmen

Banenzwemmen is het op eigen tempo en in de eigen gekozen slagen baantjes trekken in het zwembad. U kunt zo op een leuke en gezonde manier aan uw conditie werken.
Het is goed voor uw spieren en gewrichten, zonder dat u deze teveel belast. Wilt u graag even inspannen of liever ontspannen zwemmen met vrienden of vriendinnen, alles is mogelijk tijdens het banen zwemmen. Er wordt met alle niveaus rekening gehouden, en voor de verschillende niveaus zijn verschillende zwembanen beschikbaar. Banenzwemmen is ook toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar met een minimaal behaald A- en B-diploma.

AquaJoggen (3*)

AquaJoggen is joggen in het water. Met een zogeheten 'wetbelt' om blijft u rechtop drijven in het water. Hierdoor kunt u joggen in het water zonder de bodem te raken. De lessen vinden dus ook plaats in het diepe water. Deze training, die op muziek wordt gegeven, is goed geschikt voor mensen die hun conditie willen verbeteren. De les AquaJoggen is zeer intensief, houdt u hier rekening mee!

Trimzwemmen (5*)

Vindt u het leuk om baantjes te zwemmen en wilt u tegelijkertijd uw zwemslagen in het water verbeteren? Dan is Trimzwemmen echt iets voor u.

Tijdens deze les geeft de instructeur varërende oefeningen aan de zwemmers om uit te voeren tijdens het baantjes zwemmen. Ook kan er in deze les gebruik worden gemaakt van verschillende soorten materialen, welke de techniek ten goede komen en verbeteren.

OuderKindZwemmen

Ouder-kind zwemmen

Het is verstandig dat uw kinderen op vroege leeftijd in aanraking komen met water en zwemlessen. U kunt met uw kind komen zwemmen tijdens het ouder en kind zwemmen. Uw kind kan dan samen met u spelenderwijs aan het water wennen.
Deze activiteit is bedoeld voor ouders met kinderen van maximaal 5 jaar!

Het OuderKindzwemmen biedt tevens de mogelijkheid om uw band met uw kind nog beter te versterken. U zult versteld staan over wat uw kind al kan in het water.

* Inspanningsniveau zwemactiviteiten

^