In de zomervakantie hebben we in Zoetermeer een aangepast rooster!
Rooster Zoetermeer

Zwemles in zwembad De Driesprong in Zoetermeer

Zwemles in De Driesprong

Het Zweminstituut geeft zwemles voor het behalen van zowel het A, B en C-diploma. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). De zwemlessen in zwembad De Driesprong bieden wij in verschillende varianten aan: in groepjes van 6 en 10 kinderen, daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor het volgen van privélessen en volwassenen zwemmen.

Wachttijd zwemlessen zwembad de Driesprong

Bekijk de actuele wachttijd voor zwembad de Driesprong.

6 Kinderen

De eerste variant van zwemlessen is in een groepje met maximaal 6 kinderen waarbij de lessen worden gegeven door één docent. De kwaliteit van onze lessen wordt hierdoor gewaarborgd en krijgt uw kind veel aandacht. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.
Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 8 kinderen met één docent.

10 Kinderen

De tweede variant zwemles in De Driesprong is in groepjes met maximaal 10 kinderen. Deze variant is qua kosten iets voordeliger dan de 6-kinderen variant maar is qua lesplan gelijk. Ook hier streven wij ernaar dat elke groep een vaste docent heeft.
Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 12 kinderen met één docent.

Deze lessen zijn tevens beschikbaar voor klanten in het bezit van de ZoetermeerPas.

Privéles

Een andere variant zwemles is privéles. Hierbij krijgt uw zoon/dochter zwemles op de door u afgesproken tijd. Hierbij kunnen we nog dieper ingaan op de behoefte en de wensen van uw kind en u als ouder. Ook kan privéles als aanvulling dienen op de reguliere zwemles, bijvoorbeeld als uw kind extra ondersteuning nodig heeft.

Turbocursus B en C-diploma

Voor het behalen van het B- en/of C-diploma bestaat in zwembad De Driesprong ook de mogelijkheid om een turbocursus te volgen. De turbocursussen worden tijdens de schoolvakanties gegeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon of neem contact op via het contactformulier.

Leszwemmen Volwassenen

Voor volwassenen bieden wij in zwembad De Driesprong ook zwemlessen aan in groepen van maximaal 10 personen. Bent u volwassen maar nog niet zwemvaardig, en wilt u deze vaardigheid wel onder de knie krijgen? Meld u dan aan aan voor het volwassenzwemmen.

Voor alle zwemlessen voor volwassenen bestaat alleen de mogelijkheid tot het halen van het A-diploma! Op dit moment bieden wij geen mogelijkheid aan voor het behalen van het B- en C-diploma.

Lestijden

Mocht u meer willen weten over de tijden waarop wij onze zwemlessen aanbieden, kunt u deze vinden onder lestijden.

^