In de zomervakantie hebben we in Zevenhuizen een aangepast rooster!
Rooster Zevenhuizen.

Zwemles in zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen

Het zwembad

Zwembad de Koornmolen heeft een bad van 25 meter lang en 10 meter breed, verdeeld in 3 banen. Het zwembad heeft een vaste bodem en loopt van een ondiep (60cm) naar een diep (2 meter) gedeelte. Tijdens de zwemlessen van het Zweminstituut is het mogelijk om een kijkje te nemen in het zwembad. U kunt kijken vanaf de gelijkvloerse balustrade in het zwembad.*

Wachttijd zwemlessen zwembad de Koornmolen

Bekijk de actuele wachttijd voor zwembad de Koornmolen.

Ook kunt u naar de sportschool in het pand, zodat u ook uw eigen conditie op peil kunt houden, voor kosten en openingstijden kunt gerust even langs lopen bij de sportschool. Tot slot bent u ook van harte welkom in de Brasserie. Houd u er dan wel rekening mee dat het niet toegestaan is om hier uw eigen meegebrachte consumpties te gebruiken.

* Gedurende de COVID-19 maatregelen is het niet mogelijk om in het zwembad mee te kijken. Wel kan dit buiten via het raam, hier is helaas geen plek om te schuilen tijdens de zwemles. Voor de openingstijden van de brasserie en sportschool verwijzen wij u door naar hun website voor de meest actuele informatie.

Activiteiten

In zwembad De Koornmolen verzorgt het Zweminstituut zowel zwemles als diverse soorten zwem­activiteiten zoals AquaBootcamp, AquaShape, Aquavitaal en OuderKindZwemmen. Elke activiteit heeft zijn eigen lestijden en kosten.

Kinderfeestje

In zwembad De Koornmolen bieden wij de mogelijkheid om een echt waterfeest te geven voor uw zoon/dochter.

Huren zwembad De Koornmolen

Kalender

Naast alle activiteiten en zwemlessen die het Zweminstituut in zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen verzorgt, is er nu de mogelijkheid om het zwembad te huren voor uw eigen activiteit.

Bekijk de kalender om te zien welke uren beschikbaar zijn en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Zwembad de Koornmolen is vanuit Zevenhuizen, Rotterdam Alexandrium, Oud Verlaat, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande, Moerkapelle en Bleiswijk goed bereikbaar.

Andere locaties

Het Zweminstituut verzorgt ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Den Haag en Delft.

^