Zwemles in zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen

Entree van zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen

Het zwembad

Zwembad de Koornmolen heeft een bad van 25 meter lang en 10 meter breed, verdeeld in 3 banen. Het zwembad heeft een vaste bodem en loopt van een ondiep (60cm) naar een diep (2 meter) gedeelte. Tijdens de zwemlessen van het Zweminstituut is het mogelijk om een kijkje te nemen in het zwembad. U kunt kijken vanaf het afgezette stuk in het zwembad, of u bent van harte welkom in de Brasserie. Houd u er dan wel rekening mee dat het niet toegestaan is om hier uw eigen meegebrachte consumpties te gebruiken.

Activiteiten

In zwembad De Koornmolen verzorgt het Zweminstituut zowel zwemles als diverse soorten zwem­activiteiten zoals Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal. Elke activiteit heeft zijn eigen lestijden en kosten.

Kinderfeestje

In zwembad De Koornmolen bieden wij de mogelijkheid om een echt waterfeest te geven voor uw zoon/dochter.

Huren zwembad De Koornmolen

Kalender

Naast alle activiteiten en zwemlessen die het Zweminstituut in zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen verzorgt, is er nu de mogelijkheid om het zwembad te huren voor uw eigen activiteit.

Bekijk de kalender om te zien welke uren beschikbaar zijn en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Zwembad de Koornmolen is vanuit Zevenhuizen, Rotterdam Alexandrium, Oud Verlaat, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande, Moerkapelle en Bleiswijk goed bereikbaar.

Andere locaties

Het Zweminstituut verzorgt ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Schiedam, Den Haag, Delft en Rotterdam.

^