Zwemles in zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen

Entree van zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen

Zwemlessen

Het Zweminstituut verzorgt in zwembad de Koornmolen alleen zwemlessen voor kinderen. Wij leiden de kinderen hier op voor de zwemdiploma's A, B en C. De lessen worden verzorgd op verschillende lestijden, zowel in groepsverband (maximaal 6 kinderen per groep t/m het A-diploma), als privélessen.

Zwembad

Het zwembad de Koornmolen heeft een bad van 25 bij 10 meter breed, verdeeld in 3 banen. Het zwembad heeft een vaste bodem en loopt van een ondiep (60cm) naar een diep (2 meter) gedeelte. Tijdens de zwemlessen van het Zweminstituut is het mogelijk om een kijkje te nemen in het zwembad. U kunt kijken vanaf het afgezette stuk in het zwembad, of u bent van harte welkom in de Brasserie. Houd u er dan wel rekening mee dat het niet toegestaan is om hier uw eigen meegebrachte consumpties te gebruiken.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen. Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 8 kinderen op één docent.

Bereikbaarheid

Zwembad de Koornmolen is vanuit Zevenhuizen, Rotterdam Alexandrium, Oud Verlaat, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande, Moerkapelle en Bleiswijk goed bereikbaar.

Andere locaties in Zuid-Holland

In Zuid-Holland geeft het Zweminstituut ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Schiedam, Den Haag en Delft.

^