Bekijk het rooster voor de kerstvakantie (week 52/1).

Zwemles in zwembad De Koornmolen in Zevenhuizen

Zwemles in De Koornmolen

Het Zweminstituut geeft zwemles voor het behalen van zowel het A, B en C-diploma. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ).

De eerste variant van zwemlessen is in een groepje van maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. De docent groeit mee tijdens de eerste maanden van het proces in het zwembad met uw kind. Hierdoor heeft u een vast gezicht voor de zwemlessen van uw kind.
Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 8 kinderen op één docent.

Privéles

Een derde variant zwemles is privéles. Hierbij krijgt uw kind 1-op-1 les krijgen van een docent op de door u afgesproken tijd. Hierbij kunnen we nog dieper ingaan op de behoefte en de wensen van uw kind en u als ouder. Uiteraard kan privéles als aanvulling dienen op de reguliere zwemles, bijvoorbeeld als uw kind extra ondersteuning nodig heeft.

Mocht u meer willen weten over de tijden waarop wij onze zwemlessen aanbieden, kunt u deze vinden onder lestijden. En meer informatie over de kosten van zwemles.

^