Zwemles en zwemactiviteiten in zwembad De Veur in Zoetermeer

Het zwembad

In de Veur ligt een 25 meter wedstrijdbad van 6 banen breed (15 meter), een groot gedeelte van het wedstrijdbad is in hoogte verstelbaar (van 0 cm tot 190 cm) waardoor er een ondiepe situatie gecreƫerd kan worden. Naast het wedstrijdbad ligt een instructiebad van 15 meter bij 8 meter, dit bad loopt van 40 cm diepte in het ondiepste gedeelte tot 120 cm in het diepste gedeelte. Tijdens de reguliere openingstijden is het mogelijk om een kijkje te nemen in het zwembad. U kunt gebruik maken van de tribune, tijdens de openingstijden bent u ook van harte welkom in de kantine. Houd er wel rekening mee dat een consumptie nuttigen in de kantine verplicht is

Activiteiten

In zwembad De Veur verzorgt het Zweminstituut zowel zwemles (ook in de vorm van turbocursus) als diverse soorten zwem­activiteiten zoals Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal. Elke activiteit heeft zijn eigen lestijden en kosten.

Wachttijd zwemlessen zwembad de Veur

Bekijk de actuele wachttijd voor zwembad de Veur.

Bereikbaarheid

Het zwembad ligt in de wijk 'Rokkeveen' aan de Prismalaan 40. Het zwembad is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeer­gelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer kunt u met bus 71 of bus 72 tot naast De Veur komen. Vanaf de halte is het nog 2 minuten lopen naar de ingang van De Veur.

Andere locaties

In Zoetermeer beheert Zweminstituut ook zwembad De Driesprong. In De Driesprong zijn andere lestijden en activiteiten.

Wist u dat Zoeterwoude vanuit Zoetermeer dichtbij is? Bij Yooswim (onze zusterzwemschool) kunt u direct starten met zwemles!

^