Zwemles in zwembad De Veur in Zoetermeer

Zwemles in De Veur

Het Zweminstituut geeft zwemles voor het behalen van zowel het A, B en C-diploma. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ). De zwemlessen bieden wij in verschillende varianten aan: in groepjes van 6 en 10 kinderen, daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor het volgen van privélessen.

6 Kinderen

De eerste variant van zwemlessen is in een groepje van maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. De docent groeit mee tijdens de eerste maanden van het proces in het zwembad met uw kind. Hierdoor heeft u een vast gezicht voor de zwemlessen van uw kind.
Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 8 kinderen op één docent.

10 Kinderen

De tweede variant zwemles in zwembad De Veur is in groepjes van maximaal 10 kinderen Deze variant is qua kosten iets voordeliger dan de 6-kinderen variant maar is qua lesplan gelijk. Ook hier streven wij ernaar dat elke groep een vaste docent heeft.
Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 12 kinderen met één docent.

Deze lessen zijn tevens beschikbaar voor klanten die in het bezit zijn van de ZoetermeerPas.

Privéles

Een andere variant zwemles is privéles. Hierbij krijgt uw kind 1-op-1 les van een docent op de door u afgesproken tijd. Hierbij kunnen we nog dieper ingaan op de behoefte en de wensen van uw kind en u als ouder. Uiteraard kan privéles als aanvulling dienen op de reguliere zwemles, bijvoorbeeld als uw kind extra ondersteuning nodig heeft.

Turbocursus B en C-diploma

Voor het behalen van het B- en/of C-diploma bestaat in zwembad de Veur ook de mogelijkheid om een turbocursus te volgen. Wij geven de turbocursussen tijdens de schoolvakanties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon of neem contact op via het contactformulier.

Leszwemmen Volwassenen

Voor volwassenen bieden wij in Zoetermeer ook zwemlessen aan in groepen van maximaal 10 personen. Bent u volwassen maar nog niet zwemvaardig, en wilt u deze vaardigheid wel onder de knie krijgen? Meld u dan aan voor het volwassenzwemmen.
Voor alle zwemlessen voor volwassenen bestaat alleen de mogelijkheid tot het halen van het A-diploma! Op dit moment bieden wij geen mogelijkheid aan voor het behalen van het B- en C-diploma

Lestijden

Mocht u meer willen weten over de tijden waarop wij onze zwemlessen aanbieden, kunt u deze vinden onder lestijden.

^