Zwemles in zwembad De Wilgenring in Rotterdam

Entree van zwembad De Wilgenring in Rotterdam

Het zwembad

Logo AquajoyIn Rotterdam Noord geven wij zwemles in zwembad De Wilgenring. Op deze locatie werken wij samen met zwemschool Aquajoy. Deze in Rotterdam actieve zwemschool verzorgt in nauwe samenspraak met ons de zwemlessen. U geniet van dezelfde voordelen/faciliteiten als op de andere locaties van het Zweminstituut. Het 25 meter zwembad heeft zes banen en een beweegbare bodem zodat we in zowel ondiep als diep water les kunnen geven.

Activiteiten

In zwembad De Wilgenring verzorgt het Zweminstituut zwemles op zondag.

6 Kinderen

De zwemlessen worden gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen (in diep en ondiep water) bij één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van onze lessen waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen. Voor het B- en C-diploma wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 8 kinderen bij één docent. In zwembad de Wilgenring volgen wij de internationale diplomalijn van de ENVOZ.

Ouders langs de badrand

Ouders kunnen plaats nemen langs het zwembad en zo de verrichtingen van hun kind van nabij meemaken. Ook is het mogelijk om in het restaurant de vorderingen van uw kind via de verschillende monitoren te volgen.

Bereikbaarheid

Zwembad De Wilgenring is vanuit Rotterdam, Den Haag, Delft, Schiedam en Vlaardingen goed bereikbaar.

Andere locaties

Het Zweminstituut geeft ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Rijswijk (Steenvoorde), Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Schiedam, Den Haag, Delft en Zevenhuizen.

^