Zwemles in zwembad Neherpark (voorheen Fit en Well) in Leidschendam-Voorburg

Entree van zwembad Neherpark in Leidschendam-Voorburg

A, B, C-diploma

Zwembad Neherpark is een zwembad waar uw kind van het begin van de zwemlessen tot en met het behalen van het A en B diploma kan zwemmen. Voor het behalen van het C-diploma kunt u de lessen vervolgen in Zoetermeer in zwembad zwembad De Driesprong, zwembad De Veur of zwembad De Schilp in Rijswijk.

Dit kleinere zwembad geeft rust en kalmte voor de kinderen om goed en effectief te leren zwemmen.
In zwembad Neherpark; geven wij op meerdere dagen zwemles.

Diep water zwembad

Dit zwembad is een "diep water zwembad" met een diepte van 1.40 waardoor de kinderen continue worden uitgedaagd om te zwemmen.
Voor de veiligheid hebben de kinderen bandjes om gedurende de eerste lessen.

Proefzwemmen in De Veur

Wanneer de kinderen er aan toe zijn, zullen zij een tweetal keer meezwemmen in zwembad "De Veur" in Zoetermeer om vervolgens af te zwemmen.
Hierna gaan zij voor het B-diploma uiteraard terug naar zwembad Neherpark.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen met één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Makkelijk bereikbaar

Doordat het zwembad vlakbij het winkelcentrum Leidschenhage ligt, is het uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Ypenburg en Zoetermeer.

Andere locaties

Het Zweminstituut verzorgt ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Rijswijk (Steenvoorde), Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Schiedam, Den Haag, Delft, Zevenhuizen en Rotterdam.

^