Zwemles in zwembad Sophia revalidatie in Delft

Entree van zwembad Sophia in Delft

A, B, C-diploma

Zwembad "Sophia revalidatie" is een zwembad waar uw kind van het begin van de zwemlessen tot en met het behalen van het A- en B-diploma kan zwemmen.
Voor het C-diploma kan uw kind instromen op onze locatie in Rijswijk of Zoetermeer.
Het mooi ogende zwembad geeft rust en kalmte voor de kinderen om goed en effectief te leren zwemmen.
In zwembad "Sophia revalidatie" geven wij op beide weekenddagen zwemles.

Diep water zwembad

Dit zwembad is een "diep water zwembad" met een diepte van 1.40 waardoor de kinderen continue worden uitgedaagd om te zwemmen.
Voor de veiligheid hebben de kinderen bandjes om gedurende de eerste lessen. Daarna gaan we zo snel mogelijk het natuurlijk drijfvermogen van de kinderen gebruiken als basis om te leren zwemmen.

Proefzwemmen

Wanneer de kinderen er aan toe zijn, zullen zij een tweetal keer meezwemmen op een locatie geschikt om af te zwemmen. Momenteel hebben wij de mogelijkheid hiervoor in zwembad de Schilp te Rijswijk en zwembad de Veur te Zoetermeer.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen.Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Makkelijk bereikbaar

Doordat het zwembad vlakbij de provinciale weg ligt, is het uitstekend bereikbaar vanuit Delft, Rijswijk, Den Hoorn, Delft, Monster en Schipluiden.

Andere locaties

Het zweminstituut geeft ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Rijswijk (Steenvoorde), Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Schiedam, Delft, Zevenhuizen en Rotterdam.

^