Zwemles in zwembad Sophia revalidatie in Den Haag

Entree van zwembad Sophia in Den Haag

A, B, C-diploma

Zwembad "Sophia revalidatie" is een zwembad waar uw kind van het begin van de zwemlessen tot en met het behalen van het B diploma kan zwemmen.
Voor het C-diploma kan uw kind instromen op onze locatie in Rijswijk of Zoetermeer.
Het mooi ogende zwembad geeft rust en kalmte voor de kinderen om goed en effectief te leren zwemmen.
In zwembad "Sophia revalidatie" geven wij op zondag zwemles.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Ondiep water zwembad

Dit zwembad is een "ondiep water zwembad" met een variabele diepte waardoor de kinderen continue worden uitgedaagd om te zwemmen met behulp van het natuurlijk drijfvermogen.

Proefzwemmen

Wanneer de kinderen er aan toe zijn, zullen zij een tweetal keer meezwemmen op een locatie geschikt om af te zwemmen. Momenteel hebben wij de mogelijkheid hiervoor in zwembad de Schilp te Rijswijk en zwembad de Veur te Zoetermeer.

Makkelijk bereikbaar

Doordat het zwembad vlakbij de provinciale weg ligt, is het uitstekend bereikbaar vanuit Den Haag, Rijswijk, Den Hoorn, Delft, Monster en Schipluiden.

Andere locaties in Zuid-Holland

In Zuid-Holland geeft het Zweminstituut ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Rijswijk (Steenvoorde), Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Schiedam, Delft en en Zevenhuizen.

^