Locatie Steenvoorde is tijdelijk gesloten. Op dit moment is het dan ook niet mogelijk voor deze locatie in te schrijven.

Zwemles in zwembad Steenvoorde in Rijswijk

Steenvoorde en De Schilp

In Rijswijk geven wij zwemles in twee zwembaden: Steenvoorde en De Schilp.
Voor deze locaties is er één wachtlijst. Bij het volgen van de zwemlessen op één van deze locaties kunt u lessen inhalen in zwembad Steenvoorde en zwembad De Schilp..

Steenvoorde is een kleinschalig bad

Zwemles Steenvoorde

Steenvoorde is een kleinschalig zwembad wat zorgt voor rust en weinig rumoer voor kinderen. In Zorgcentrum Steenvoorde van Florence maken wij gebruik van een klein zwembad met beweegbare bodem.

Wachttijd Rijswijk zwembad Steenvoorde

Bekijk de actuele wachttijd voor Rijswijk zwembad Steenvoorde.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Proefzwemmen

Wanneer de kinderen er aan toe zijn, zullen zij een tweetal keer proefzwemmen in zwembad de Schilp voor het diplomazwemmen voor diploma A. Daarna kunnen de kinderen doorgaan met de zwemlessen voor het B- en C-diploma in zwembad De Schilp.

Lestijden en inschrijven

Steenvoorde heeft lestijden op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Wanneer u inschrijft voor Steenvoorde, kunt u wachtlijst Rijswijk kiezen. Mocht u specifiek voor Steenvoorde willen kiezen, dan kunt u dit in de opmerkingen toevoegen.

Bereikbaarheid

Vanuit Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Kijkduin en Scheveningen is het zwembad Steenvoorde goed bereikbaar.

Andere locaties

Het Zweminstituut geeft ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Zoetermeer (De Driesprong), Zoetermeer (De Veur), Den Haag, Delft en Zevenhuizen.

^