Zwemles in zwembad Steenvoorde in Rijswijk

Entree van zwembad Steenvoorde in Rijswijk

Steenvoorde en De Schilp

In Rijswijk geven wij zwemles in twee zwembaden: Steenvoorde en De Schilp.
Deze zwembaden zijn aan elkaar gekoppeld. Niet alleen is er een gecombineerde wachtlijst, maar ook kunt u van de diensten in beide zwembaden gebruik maken, zoals het inhalen van zwemles.

Steenvoorde is een kleinschalig bad

Zwemles Steenvoorde

Steenvoorde is een kleinschalig zwembad wat zorgt voor rust en weinig rumoer voor kinderen. In het ouderencentrum van Florence ligt een mooi instructiebad met beweegbare bodem met alle voordelen van dien.

6 Kinderen

De zwemles wordt door het Zweminstituut gegeven in groepjes maximaal 6 kinderen op één docent. Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Wij streven ernaar dat elke groep een vaste docent heeft, zodat uw kind een bekend gezicht ziet en dat de docent de vorderingen van uw kind goed kan volgen.

Afzwemmen in De Schilp

Het grootste traject zwemmen de kinderen in Steenvoorde. Ouders kunnen in het zwembad blijven en direct communiceren met de instructeurs.
Wanneer de kinderen het niveau bereikt hebben om "in het diepe" te springen, gaan zij naar De Schilp om daar de laatste vaardigheden te leren voor het diploma.

Lestijden en inschrijven

Steenvoorde heeft lestijden op donderdag, zaterdag en zondag.

Wanneer u inschrijft voor Steenvoorde, kunt u wachtlijst Rijswijk kiezen. Mocht u specifiek voor Steenvoorde willen kiezen, dan kunt u dit in de opmerkingen toevoegen.

Bereikbaarheid

Vanuit Den Haag, Rijswijk, Wateringen, Kijkduin en Scheveningen is het zwembad Steenvoorde goed bereikbaar.

Andere locaties in Zuid-Holland

In Zuid-Holland geeft het Zweminstituut ook zwemles in Rijswijk (De Schilp), Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Schiedam, Den Haag, Delft en Zevenhuizen.

^