Zwemactiviteiten bij het Zweminstituut

Aquavitaal

Naast zwemles biedt het Zweminstituut ook zwemactiviteiten aan op meerdere locaties. Hieronder zijn alle soorten zwemactiviteiten vermeld met daarbij de locatie(s) waar de activiteit wordt gegeven.

AquaBootcamp

AquaBootcamp is een full body workout voor iedereen. Het is een echte power training waarbij u uw kracht en uithoudingsvermogen verbetert.

AquaHerstel

Bent u herstellende van ziekte of een blessure? Onder begeleiding van een speciaal opgeleide instructeur en een fysiotherapeut worden deze lessen aangeboden

AquaJoggen

AquaJoggen, wat is dat? Dat is een veel gestelde vraag binnen het Zweminstituut. Maar eigenlijk geeft de naam het al aan, het is joggen in het water.

AquaMedisch

Deze les is er op gericht om bewegingen uit het dagelijks leven en uw lichaamshouding te verbeteren. Voor deze training verwachten wij wel dat uw arts of fysiotherapeut geen bezwaren ziet.

AquaRobics

Bij AquaRobics beweegt u in het water op muziek. Tijdens deze lessen staat u in het zwembad met de voeten op de grond.

AquaShape

Een middenweg tussen trimzwemmen en aquabootcamp, waarbij er diverse banen gezwommen worden met verschillende opdrachten en daarnaast ook spierversterkende oefeningen worden gedaan.

AquaVaria

Kunt u niet kiezen welke les u wilt volgen? Dan is AquaVaria wat u zoekt!
AquaVaria is een combinatie van Trimzwemmen, AquaRobics en AquaJoggen.

AquaVitaal

Bent u een vitale senior en wilt u graag fit blijven? Dan is AquaVitaal echt iets voor u. Tijdens deze lessen worden er oefeningen gedaan voor het hele lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen. Ook zal er gewerkt worden aan uw conditie en coördinatie.

AquaYoga

Zoekt u een ontspannen les in het water, die zowel fysiek als mentaal prettig kan zijn. De ademhaling centraal staat en met gevarieerde bewegingen uit de watertherapie, yoga en pilatus wordt gewerkt. Misschien is dit dan wat voor u.

Banenzwemmen

Banenzwemmen is het op eigen tempo en in de eigen gekozen slagen baantjes trekken in het zwembad. U kunt zo op een leuke en gezonde manier vrij aan uw conditie werken.

Leszwemmen volwassenen

Voor volwassenen bieden wij in Zoetermeer ook zwemlessen aan. Voor dames die graag besloten zwemmen met alleen dames, hebben wij het besloten vrouwenzwemmen in ons aanbod.

OuderKindZwemmen

ouder-kinder-zwemmen

Het is verstandig dat uw kinderen op vroege leeftijd in aanraking komen met water en zwemlessen. U kunt met uw kind komen zwemmen tijdens het OuderKindzwemmen. Uw kind kan dan samen met u spelenderwijs aan het water wennen.
Deze activiteit is bedoeld voor ouders met kinderen van maximaal 4 jaar!

Recreatief zwemmen

Tijdens het recreatief zwemmen is er ruimte voor ontspanning met vrienden of vriendinnen, alles is mogelijk tijdens het recreatief zwemmen.

Trimzwemmen

Vindt u het leuk om baantjes te zwemmen en wilt u tegelijkertijd uw slagen in het water verbeteren? Dan is Trimzwemmen echt iets voor u.

Zwangerschapszwemmen

Wilt u tijdens uw zwangerschap wel blijven bewegen, en weet u nog niet zo goed hoe? Bij het Zwangerschapszwemmen is dit mogelijk! U kunt vanaf de eerste weken van uw zwangerschap al terecht in het zwembad.

^