Zwemactiviteiten bij het Zweminstituut

Aquavitaal

Naast zwemles biedt het Zweminstituut ook andere zwemactiviteiten aan op meerdere locaties. Hieronder zijn alle zwemactiviteiten vermeld met daarbij de locatie(s) waar de activiteit wordt gegeven.

Recreatief zwemmen

Tijdens het recreatief zwemmen is er ruimte voor ontspanning met vrienden of vriendinnen, alles is mogelijk tijdens het recreatief zwemmen.

SamenFit (1-2*)

Wil je op een ontspannen manier in beweging blijven? SamenFit verbind mensen die ongeacht leeftijd en omstandigheden op eigen tempo willen blijven bewegen. Inspanning is bevorderlijk voor de algehele mentale en lichamelijke gezondheid.

Banenzwemmen

Banenzwemmen is het op eigen tempo en in de eigen gekozen slagen baantjes trekken in het zwembad. U kunt zo op een leuke en gezonde manier aan uw conditie werken.

OuderKindZwemmen

Het is verstandig dat uw kinderen op jonge leeftijd al in aanraking komen met water en zwemlessen. U kunt met uw kind komen zwemmen tijdens het OuderKindzwemmen. Uw kind kan dan samen met u spelenderwijs aan het water wennen.

Zwangerschapszwemmen (1-2*)

Wilt u tijdens uw zwangerschap wel blijven bewegen, en weet u nog niet zo goed hoe? Bij het Zwangerschapszwemmen is dit mogelijk! U kunt vanaf de eerste weken van uw zwangerschap al terecht in het zwembad.

AquaBootcamp (5*)

AquaBootcamp is een full body workout voor iedereen. Het is een echte power training waarbij u uw kracht en uithoudingsvermogen verbetert.

AquaRobics (4*)

Bij AquaRobics beweegt u in het water op muziek. Tijdens deze lessen staat u in het zwembad met de voeten op de grond.

AquaJoggen (3*)

AquaJoggen, wat is dat? Dat is een veel gestelde vraag binnen het Zweminstituut. Maar eigenlijk geeft de naam het al aan, het is joggen in het water.

AquaVitaal (3*)

Bent u een vitale senior en wilt u graag fit blijven? Dan is AquaVitaal echt iets voor u. Tijdens deze lessen worden er oefeningen gedaan voor het hele lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen. Ook zal er gewerkt worden aan uw conditie en co├Ârdinatie.

AquaFiftyfit (3*)

AquaFiftyfit echt iets voor u, als u een vitale senior bent en graag fit wilt blijven, maar ook als u graag wat vitaler wilt worden bent u tijdens deze lessen aan het goede adres. Tijdens deze lessen worden er oefeningen gedaan voor het hele lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse materialen. Ook zal er gewerkt worden aan uw conditie en co├Ârdinatie. Dit alles zal plaatsvinden onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en een gezellig muziekje.

AquaVaria (4*)

Kunt u niet kiezen welke les u wilt volgen? Dan is AquaVaria wat u zoekt!
AquaVaria is een combinatie van Trimzwemmen, AquaRobics en AquaJoggen.

AquaShape (4*)

Een middenweg tussen trimzwemmen en aquabootcamp, waarbij er diverse banen gezwommen worden met verschillende opdrachten en daarnaast ook spierversterkende oefeningen worden gedaan.

Trimzwemmen (5*)

Vindt u het leuk om baantjes te zwemmen en wilt u tegelijkertijd uw slagen in het water verbeteren? Dan is Trimzwemmen echt iets voor u.

* Inspanningsniveau zwemactiviteiten

^