Zwemles bij het Zweminstituut

zwemles

Het Zweminstituut biedt in Zuid-Holland de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen voor het A, B en C-diploma. Bij de zwemlessen volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ). Dit doen wij binnen verschillende vormen, waarbij voor iedereen een passende zwemles te vinden is.
In Zoetermeer in zwembad De Veur bestaat er de mogelijkheid om na het behalen van het C-diploma door te gaan met Zwemvaardigheid.

Het Zweminstituut geeft de zwemlessen in groepjes van 5, 6 of 10 kinderen. Voor het behalen van het B- en/of C-diploma bestaat ook de mogelijkheid om een turbocursus te volgen. Tevens bieden wij privélessen aan. In Zoetermeer bieden we eveneens volwassen­zwemmen en besloten vrouwen­zwemmen aan.

Voor meer informatie en mogelijkheden per locatie kunt u terecht op onze pagina met locaties.

Zwemmen op vaste locaties

Een vaste locatie zodat uw kind en u vertrouwd zijn met de omgeving en het zwembad.
Er wordt les gegeven in Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Delft, Rotterdam, Schiedam, Zoetermeer en Zevenhuizen.

Zweminstituut steunt Kika

Het Zweminstituut steunt Stichting KiKa. Alle nieuwe zwemmertjes krijgen na het inschrijven bij de eerste les een echte KiKabeer. De kosten van deze beer zijn voor het Zweminstituut, waarmee wij Stichting KiKa steunen voor onderzoek naar kinderkanker! Een mooi initiatief om kinderen met een moeilijke toekomst een hart onder de riem te kunnen steken. Wij dragen hiervoor graag ons steentje bij.

^