Zwemles bij het Zweminstituut

Zwemles

In Zuid-Holland verzorgt Zweminstituut zwemlessen voor het A, B en C-diploma. Bij de zwemlessen volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).

In Noord-Brabant/Breda verzorgt het Zweminstituut zwemlessen voor het A, B en C diploma. Bij deze zwemlessen volgen wij de richtlijnen van de ENVOZ.

Het Zweminstituut geeft de zwemlessen in groepjes van 6 of 10 kinderen.
Daarnaast is het mogelijk om in de schoolvakanties een turbocursus te volgen voor het behalen van het B- en/of C-diploma. Ook bestaat er de mogelijheid tot het volgen van privélessen.
In Zoetermeer is het mogelijk om zwemles te volgen voor volwassenen voor het A-diploma. Hiervoor kunt u eventueel de Zoetermeerpas gebruiken.

Voor meer informatie en mogelijkheden per locatie kunt u terecht op onze pagina met locaties.

Zwemmen op vaste locaties

Zwemles op een vaste locatie zodat uw kind en u vertrouwd zijn met de omgeving en het zwembad.
Er wordt les gegeven in Rijswijk, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Zevenhuizen en Breda.

Bekijk de actuele wachttijden per locatie*

* In verband met de Corona crisis kunnen de werkelijke wachttijden verschillen. We proberen dit altijd zo actueel mogelijk te vermelden.

Zweminstituut steunt Kika

Het Zweminstituut steunt Stichting KiKa. Alle nieuwe zwemmertjes krijgen na het inschrijven bij de eerste les een echte KiKabeer. De kosten van deze beer zijn voor het Zweminstituut, waarmee wij Stichting KiKa steunen voor onderzoek naar kinderkanker! Een mooi initiatief om kinderen met een moeilijke toekomst een hart onder de riem te kunnen steken. Wij dragen hiervoor graag ons steentje bij.

^