Leerlingvolgsysteem

zwemscore

Het Zweminstituut werkt met een online leerlingvolgsysteem waarmee u de ontwikkeling van uw zoon of dochter kunt volgen tijdens de zwemlessen. We streven er naar deze scores uiterlijk elke 4 tot 6 weken bij te werken.

Niveaus en online vorderingen

Tijdens de zwemlessen van uw kind werken wij met meerdere te behalen niveaus. Wij werken dus niet met vaste badjes of vaste kleuren. Uw kind groeit daardoor in zijn of haar eigen niveau binnen ons lessysteem. Het is dan ook mogelijk om in een "badje" dus ook makkelijk meerdere niveaus behalen. De te behalen niveaus zijn als volgt:

* In locatie Delft: diep water

Op internet kunt u de vorderingen van uw kind volgen, zodat u altijd weet hoe uw kind ervoor staat. Wij waarderen de vorderingen aan de hand van smileys; bij de 6 kinderen variant streven wij er naar om de scores een keer in de 4 weken bij te werken. Bij de 10 kinderen variant streven wij er naar de scores een keer in de 6 weken bij te werken. Zo kunt u zonder in het zwembad aanwezig te hoeven zijn, toch de voortgang van uw kind monitoren. Wij gebruiken hiervoor de module van Zwemscore, waarvoor uw persoonlijke inlogcode krijgt bij inschrijving van uw kind voor zwemles bij het Zweminstituut.

Zweminstituut.zwemscore.nl

Inhalen gemiste les

Bent u verhinderd door bijvoorbeeld vakantie of ziekte? Wanneer u bij het Zweminstituut uw les minimaal 1 uur van tevoren afmeld via de Zwemscore-module, ontvangt u een vrij in te regelen inhaaltegoed, dit inhaaltegoed kunt u zelf inroosteren via de Zwemscore-module. Heeft u ingeschreven na 1 april 2022, dan kunt u maximaal 5 inhaaltegoeden opbouwen. De inhaaltegoeden blijven geldig zolang uw kind zwemt bij het Zweminstituut en zijn dus niet niveaugebonden. De inhaallessen vervallen automatisch bij het stoppen met zwemles.

^