Onze visie op zwemles

Veiligheid en plezier

visie

Plezier is het allerbelangrijkste voor iedereen. Uw kind heeft meer leermomenten wanneer er plezier is tijdens een les. Uiteraard gaat dit plezier hand in hand met de veiligheid in het water. Wanneer uw zoon of dochter een van de zwemdiploma's behaald heeft bij het Zweminstituut, kunt u met een gerust hart zwemmen tijdens uw vakantie of vrij zwemmen.

Gediplomeerde docenten

U betaalt voor uw zwemlessen of die van uw zoon of dochter, dus mag u ook iets verwachten van het Zweminstituut. Wij geven dan ook uitsluitend les met ervaren en goed opgeleide docenten. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze zwemlessen te allen tijde waarborgen en staan wij in voor de maximale veiligheid tijdens de zwemlessen. Ook zal er bij de zwemlessen regelmatig een locatiemanager of overkoepelend verantwoordelijke in het zwembad aanwezig zijn.

Overleg met u als ouder

Overleg en een gedegen communicatie is belangrijk. U kent uw kind het beste van iedereen. Het Zweminstituut beseft dit en verwacht dan ook een interactieve relatie tussen ouders, kind en zwemdocenten. Wij zullen bij verandering binnen de les of eventuele aandachtspunten contact met u opnemen. Hierbij staan wij ook altijd open voor feedback, of eventuele vragen van uw kant.

^